Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2g6.2kcal0.5g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)3.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g32kcal2g3.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko25g16kcal1g1.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.6g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520