Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g9g10kcal2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g37kcal4.4g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko25g19kcal2.2g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal1.1g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g75kcal8.9g3.6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446