Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Ohrasuurimo 1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g32kcal2.4g2.6g1g0.8g
Valittu annoskoko25g16kcal1.2g1.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.8g5.2g2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126