Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.7g2.8kcal0.5g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g4.4g26kcal0.9g0.3g2.4g0g
Juusto, keskiarvo 6.3g22kcal1.6g0g1.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.5g0.3kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.8g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g135kcal8.4g2g10g1.2g
Valittu annoskoko25g67kcal4.2g1g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g34kcal2.1g0.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g269kcal16.8g4g20g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129