Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Peruna, uusi 4.1g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g29kcal2.4g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko25g15kcal1.2g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal4.8g4.4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125