Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.5g11kcal0.6g1.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1g1.6kcal0.2g0g0.9g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g34kcal2.6g3.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko25g17kcal1.3g1.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.2g6.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917