Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri1.1g4.7kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 14g6.4kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g33kcal0.4g6.2g0g0.8g
Valittu annoskoko25g16kcal0.2g3.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.1g1.6g0g0.2g
Arvot/100g100g66kcal0.8g12.4g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727