Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.5kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g5.5g0.3kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g3.6g6kcal0.7g0g0.4g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g1.4g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g29kcal1.8g3.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko25g15kcal0.9g1.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198