Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtikaali 4.6g1.8kcal0.2g0.2g0g0.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g7.3g20kcal1.3g0.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g49kcal3.2g1.6g3g0.6g
Valittu annoskoko25g25kcal1.6g0.8g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.2g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230