Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g2.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g22kcal1.4g2.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko25g11kcal0.7g1.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2.8g4.4g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271