Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.6g8.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g4.7g18kcal0.1g4.3g0.1g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 1.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g189kcal2.4g26.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko25g95kcal1.2g13.1g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g47kcal0.6g6.6g1.9g0.1g
Arvot/100g100g377kcal4.8g52.2g14.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845