Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.6g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.5g8.5kcal0.9g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g370kcal11g75.5g1.3g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g213kcal0g0g23.7g0g
Hiiva 5.9g4.4kcal0.8g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1378kcal26.2g195.6g51.4g10.4g
Valittu annoskoko240g689kcal13.1g97.8g25.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna120g345kcal6.6g48.9g12.9g2.6g
Arvot/100g100g287kcal5.5g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693