Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g10g57kcal1.8g0.7g5g1.2g
Kauralese 25g90kcal4.5g11.4g1.9g4.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g150kcal5.3g1.7g13.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%60g138kcal17.4g1.5g7.2g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1116kcal82.2g39.8g67.6g19.6g
Valittu annoskoko240g558kcal41.1g19.9g33.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna120g279kcal20.6g10g16.9g4.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658