Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.6g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.3g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1078kcal19.4g156.8g38.6g7.8g
Valittu annoskoko240g539kcal9.7g78.4g19.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna120g269kcal4.9g39.2g9.7g2g
Arvot/100g100g224kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149