Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Fariinisokeri25g101kcal0g24.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g50kcal0.7g10.9g0.2g1.1g
Voi 13g90kcal0.1g0g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.3g43.6g0.7g2.2g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Suklaa tumma 25g129kcal1g13.3g7.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1470kcal23.2g240.4g43g9.2g
Valittu annoskoko240g735kcal11.6g120.2g21.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna120g367kcal5.8g60.1g10.8g2.3g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181