Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g67g234kcal0.2g56.9g0.2g2.2g
Kananmuna kuoreton67g96kcal8g0g6.7g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.4g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g25g181kcal0g0g20.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g17g10kcal1.5g0.9g0.1g12.2g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kaakaojauhe, fazer5g17kcal1.2g0.6g1.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 25g31kcal1g1.1g2.5g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 2.3g5kcal0.1g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1397kcal24.2g182.4g61.6g29g
Valittu annoskoko240g698kcal12.1g91.2g30.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna120g349kcal6.1g45.6g15.4g7.3g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323