Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 37g51kcal4.6g0.1g3.6g0g
Sokeri 47g192kcal0g47.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g5g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1467kcal26.4g223.6g49.4g8.2g
Valittu annoskoko240g734kcal13.2g111.8g24.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna120g367kcal6.6g55.9g12.4g2.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671