Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g16g145kcal0g0g16.1g0g
Kaurahiutale 14g53kcal2g8g1g1.4g
Kauralese 20g73kcal3.6g9.2g1.6g3.5g
Soijajauho vähärasvainen 18g71kcal8.2g5.2g1.3g2.6g
Tattarijauho, Myllynparas24g82kcal3.1g16.3g0.4g1.3g
Pellavarouhe reformi luomu12g39kcal3.5g0.8g2.4g3.8g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g20g71kcal2.8g11.3g1.4g2.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1082kcal49g101.8g48.4g34.4g
Valittu annoskoko240g541kcal24.5g50.9g24.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna120g270kcal12.3g25.5g12.1g8.6g
Arvot/100g100g225kcal10.2g21.2g10.1g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880