Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow38g106kcal6.7g23.8g0.3g3.8g
Hirvenjauheliha oma saalis30g34kcal6.6g0g0.9g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g23g29kcal2.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g337kcal31.6g48.2g6.4g7.6g
Valittu annoskoko240g169kcal15.8g24.1g3.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna120g84kcal7.9g12.1g1.6g1.9g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226