Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g20g30kcal0.9g6.5g0g0g
Kermaviili Ingman 10%63g76kcal2g2.8g6.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g6.3g16kcal1.2g2.9g0.5g1g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 133g302kcal25.2g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g898kcal63g24.6g62.4g2g
Valittu annoskoko240g449kcal31.5g12.3g31.2g1g
Annoskoko puolitettuna120g225kcal15.8g6.2g15.6g0.5g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745