Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 28g39kcal0.7g8.5g0.1g0.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g85g59kcal4.1g10.1g0.6g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)80g60kcal14.4g0.4g0.8g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g38g36kcal7.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g447kcal53.6g39.4g10.2g0.6g
Valittu annoskoko240g223kcal26.8g19.7g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna120g112kcal13.4g9.9g2.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560