Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)65g470kcal0.1g0.1g52.2g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 44g390kcal0g0g44.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki82g46kcal6.9g4.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1811kcal14g8.4g193g0g
Valittu annoskoko240g906kcal7g4.2g96.5g0g
Annoskoko puolitettuna120g453kcal3.5g2.1g48.3g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.8g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880