Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g100g370kcal4.5g31g25g3.7g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g40g44kcal9.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g50g70kcal3.8g6g3.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)38g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g990kcal35.8g77.8g58.8g7.8g
Valittu annoskoko240g495kcal17.9g38.9g29.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna120g248kcal9g19.5g14.7g2g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822