Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g23g91kcal0g22.5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)17g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 67g29kcal0.3g4.3g0.4g2.2g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 42g25kcal4.1g1.2g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g15g61kcal0g15g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1056kcal22g147.4g39g7.2g
Valittu annoskoko240g528kcal11g73.7g19.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna120g264kcal5.5g36.9g9.8g1.8g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999