Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g69g219kcal15.1g39.8g0.7g8.2g
Sokeri 69g278kcal0g68.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g995kcal30.2g216.6g1.4g16.4g
Valittu annoskoko240g498kcal15.1g108.3g0.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna120g249kcal7.6g54.2g0.4g4.1g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976