Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.7g4.3kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl132g448kcal18.4g84.3g4.1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g990kcal38.4g168.8g17.8g15.2g
Valittu annoskoko240g495kcal19.2g84.4g8.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna120g248kcal9.6g42.2g4.5g3.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108