Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g39g23kcal3.9g1.7g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 10g37kcal0g0.5g3.9g0g
Sokeri 33g134kcal0g33g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g31g135kcal1.5g20.5g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Kaurahiutale 70g262kcal10.1g39.8g5.1g7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1397kcal38.2g235.4g28.8g15.8g
Valittu annoskoko240g699kcal19.1g117.7g14.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna120g349kcal9.6g58.9g7.2g4g
Arvot/100g100g291kcal8g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333