Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 55g15kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g60g239kcal13.2g0g19.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots50g308kcal14.4g6.4g27.3g1.8g
Valkosipuli 8.1g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g68g608kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g2357kcal59.8g16.6g230.4g5.8g
Valittu annoskoko240g1178kcal29.9g8.3g115.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna120g589kcal15g4.2g57.6g1.5g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640