Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g44g136kcal1.1g33g0.2g3.3g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g28g84kcal5.9g0.3g5.9g0g
Pistaasipähkinä, Parrots16g104kcal3.4g2.6g9g2.1g
Viikuna, pehmeä , kuivattu20g52kcal0.6g11g0.4g1.8g
Kananmuna 50g(kpl)80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)18g23kcal0.6g0.7g1.8g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1550kcal41.2g97.8g109g14.4g
Valittu annoskoko240g775kcal20.6g48.9g54.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna120g388kcal10.3g24.5g27.3g3.6g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613