Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 63g103kcal10.5g0g6.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g53g36kcal0.8g7g0.1g0.4g
Porkkana, raaka, annos 100g33g9kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%21g23kcal0.6g0.6g2.1g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g392kcal24.8g22.2g22g2.8g
Valittu annoskoko240g196kcal12.4g11.1g11g1.4g
Annoskoko puolitettuna120g98kcal6.2g5.6g5.5g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264