Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai50g186kcal2.5g16g12.5g1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 19g33kcal3.3g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)25g65kcal6.5g0.4g4.3g0g
Katkarapu, rainbow38g38kcal8.6g0g0.3g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g828kcal50.2g38.4g52.8g3.2g
Valittu annoskoko240g414kcal25.1g19.2g26.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna120g207kcal12.6g9.6g13.2g0.8g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238