Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima11g44kcal3.3g0g3.4g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Hunaja 1.2g4kcal0g1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g47g117kcal4.7g20.2g1.6g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g512kcal39g53.6g13.8g10.6g
Valittu annoskoko240g256kcal19.5g26.8g6.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna120g128kcal9.8g13.4g3.5g2.7g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.2g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471