Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki78g44kcal6.7g3.9g0.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g78g565kcal0.8g0.8g62.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1783kcal31.8g124.8g127.8g5.8g
Valittu annoskoko240g891kcal15.9g62.4g63.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna120g446kcal8g31.2g32g1.5g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330