Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g19g58kcal3.8g0.3g4.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g19g30kcal3g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g323kcal17.2g16.4g20.6g4g
Valittu annoskoko240g161kcal8.6g8.2g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna120g81kcal4.3g4.1g5.2g1g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419