Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.7kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g52g18kcal0.8g3.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g91kcal3g12.6g2.6g2.8g
Valittu annoskoko241g46kcal1.5g6.3g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna120g23kcal0.8g3.2g0.7g0.7g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671