Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 66g36kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 26g60kcal1.3g4.6g3.7g1.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g13g47kcal3g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g683kcal35.6g29.6g47.4g5g
Valittu annoskoko241g342kcal17.8g14.8g23.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna120g171kcal8.9g7.4g11.9g1.3g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.2g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675