Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g55g32kcal4.9g2.7g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)33g89kcal9.8g0g5.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g13g42kcal2.4g5.9g1g2.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 10g31kcal1g5.8g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]16g20kcal2g0.3g1.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)27g18kcal4.1g0g0.2g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g25g33kcal3g1.3g1.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g38g13kcal0.6g2.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g613kcal60.6g38.2g24g6.4g
Valittu annoskoko241g307kcal30.3g19.1g12g3.2g
Annoskoko puolitettuna120g153kcal15.2g9.6g6g1.6g
Arvot/100g100g127kcal12.6g7.9g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020