Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Fariinisokeri25g102kcal0g25g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g50kcal0.7g11g0.2g1.1g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g215kcal6.4g43.8g0.8g2.2g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Suklaa tumma 25g129kcal1g13.3g7.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana481g1474kcal23.4g241.6g43.6g9.2g
Valittu annoskoko241g737kcal11.7g120.8g21.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna120g369kcal5.9g60.4g10.9g2.3g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.2g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181