Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 75g56kcal9.8g0.8g0.3g5.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)600g828kcal45g31.8g60g0g
Ruisjauho Pirkka1200g3660kcal116.4g732g24g180g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g9302kcal361.2g1529.6g184g370.4g
Valittu annoskoko2400g4651kcal180.6g764.8g92g185.2g
Annoskoko puolitettuna1200g2326kcal90.3g382.4g46g92.6g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432