Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 625g1033kcal104.6g0g68.7g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g531g361kcal8.5g70.1g1.1g4.2g
Porkkana, raaka, annos 100g325g91kcal1.9g18.2g0.6g8.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g53g63kcal1.3g3.1g4.7g0.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%206g227kcal5.6g5.6g20.6g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g3918kcal249g223g217.6g27.4g
Valittu annoskoko2400g1959kcal124.5g111.5g108.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna1200g980kcal62.3g55.8g54.4g6.9g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264