Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1443g1818kcal158.7g4.3g129.9g0g
Sokeri 409g1659kcal0g408.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai313g1094kcal37.5g222g6.6g9.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g356kcal17.8g10.6g20.9g29.2g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 48g171kcal0.2g0g19.2g0g
Korppujauho 67g247kcal7.1g50.4g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g10774kcal445.2g1409.6g354.6g84.6g
Valittu annoskoko2400g5387kcal222.6g704.8g177.3g42.3g
Annoskoko puolitettuna1200g2694kcal111.3g352.4g88.7g21.2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256