Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)601g1082kcal114.2g0.6g66.1g0g
Purjosipuli 541g124kcal9.8g13g1.1g11.4g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1002g601kcal10g45.1g40.1g6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Oliiviöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g5692kcal277.2g140.8g431.8g37g
Valittu annoskoko2400g2846kcal138.6g70.4g215.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna1200g1423kcal69.3g35.2g108g9.3g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191