Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1500g840kcal127.5g75g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g5542kcal423.6g549.4g178.4g12.6g
Valittu annoskoko2400g2771kcal211.8g274.7g89.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna1200g1385kcal105.9g137.4g44.6g3.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747