Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 479g1046kcal87.6g0g78.1g0g
Kieli naudan 479g960kcal80g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1198g912kcal22.5g185.6g2.4g12g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g6035kcal388.6g401g306.8g40.6g
Valittu annoskoko2400g3018kcal194.3g200.5g153.4g20.3g
Annoskoko puolitettuna1200g1509kcal97.2g100.3g76.7g10.2g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641