Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g202g302kcal8.7g64.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%632g759kcal19.6g27.8g63.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g63g161kcal11.5g29.4g4.9g10.2g
Kananmuna kuoreton 174g248kcal21.7g0.5g17.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1328g3022kcal252.3g0g225.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g8983kcal627.6g245g623.4g20.4g
Valittu annoskoko2400g4492kcal313.8g122.5g311.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna1200g2246kcal156.9g61.3g155.9g5.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745