Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)288g672kcal32.5g1.4g56.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 360g586kcal100.9g0g19.9g0g
Lihapullat saarioinen120g288kcal18g11.3g18g2.4g
Hapankaali 600g169kcal6.4g25.8g1.1g12.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g264g74kcal1.6g15.7g0.5g6.6g
Pekoni, paistettu 120g618kcal19.7g0g60.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g5093kcal373.8g153.8g315.6g69.4g
Valittu annoskoko2400g2546kcal186.9g76.9g157.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna1200g1273kcal93.5g38.5g78.9g17.4g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351