Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 284g2513kcal0g0g284.2g0g
Pellavansiemenöljy568g5116kcal0g0g568.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g284g227kcal0g0g25.6g0g
Viinietikka 1263g261kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g16235kcal0g12.6g1756.4g0g
Valittu annoskoko2400g8118kcal0g6.3g878.2g0g
Annoskoko puolitettuna1200g4059kcal0g3.2g439.1g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233