Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)653g4702kcal0.7g0.7g522.4g0g
Vesi490g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 441g3898kcal0g0g440.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki816g457kcal69.4g40.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g18115kcal140.2g83g1929.6g0g
Valittu annoskoko2400g9057kcal70.1g41.5g964.8g0g
Annoskoko puolitettuna1200g4529kcal35.1g20.8g482.4g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880