Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g400g1800kcal30.8g272g64g14.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)200g1260kcal0g0g140g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g800g1840kcal3.2g96g160g4g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g400g440kcal2g60g20g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)600g3066kcal27g342g204g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g16812kcal126g1540g1176g120.8g
Valittu annoskoko2400g8406kcal63g770g588g60.4g
Annoskoko puolitettuna1200g4203kcal31.5g385g294g30.2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496