Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Taloussuklaa, Fazer500g2575kcal19.5g280g150g26.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g200g1118kcal16.8g110g68g0g
Vispikerma Flora 20%875g1925kcal26.2g43.7g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g13590kcal331.2g872.4g955.2g53g
Valittu annoskoko2400g6795kcal165.6g436.2g477.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna1200g3398kcal82.8g218.1g238.8g13.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452